Poziv za posetu 84. Međunarodnom sajmu poljoprivrede U Novom Sadu

10 Maj 2017
 Maj 10, 2017

POZIV

 

Regionalni centar za razvoj poljoprivrede i sela i ove godine organizuje posetu Međunarodnom poljoprivrednom sajmu koji se održava u Novom Sadu od 13 do 19 maja. Povodom toga pozivaju se zainteresovani poljoprivredni proizvođači koji žele da posete ovu manifestaciju da se prijave lično u prostorijama Regionalnog centra za razvoj poljoprivrede i sela.

Polazak je sreda 17.05.2017. godine u večernjim satima, a poseta je predviđena za četvrtak 18.05.2017. godine. O tačnom vremenu polaska posetioci sajma će biti naknadno obavešteni telefonskim pozivom.

Broj mesta je ograničen.

 

Posetioce očekuje bogata Izložba poljoprivredne mehanizacije, a pripremaju se i Nacionalna izložba stoke i Izložba organske proizvodnje. Međunarodni B2B poslovni susreti omogućiće saradnju preduzetnika i institucija iz različitih krajeva sveta. U Kongresnom centru Novosadskog sajma, koji obezbeđuje modernu infrastrukturu biće organizovane promocije, prezentacije, stučni skupovi kao i drugi poslovni događaji. U pripremi su i novi segmenti, ali i brojni atraktivni sadržaji za posetioce.